Lichtprofielen

Er komen steeds meer mogelijkheden om ruimtes door middel van licht vorm te geven en gelukkig wordt dit (dankzij Schlüter-Systems) ook steeds makkelijker. Voor de inrichting en een gevoel van welbehagen is een goede verlichting zeer belangrijk. Want licht creëert sfeer, laat ruimtes groter lijken en nog veel meer.

Lees meer »

Tegeltrends 2024

Aan de wand zie we de zogenaamde behanglook tegels gecombineerd met een neutrale wand en daarbij een moderne vloertegel of een houtlook tegel

Lees meer »

Flaviker Navona

Sinds de Romeinse tijd is travertin populair en een van de meest gebruikte soorten marmer in oude gebouwen. Het heeft kunstenaars en architecten blijvend beïnvloed tot in het moderne en hedendaagse tijdperk. Het materiaal is gemakkelijk te herkennen aan zijn kenmerkende oppervlaktegaten, die na installatie met cement of hars moeten worden gevuld. Door het driedimensionale grafische effect kan Flaviker het ruwe uiterlijk van ongevuld travertin reproduceren, waardoor een uniek en opvallend eindresultaat ontstaat dat de esthetiek van het oorspronkelijke materiaal combineert met de veelzijdigheid en praktische eigenschappen van keramiek.

Lees meer »

Pastorelli Freespace

De Freespace collectie van Pastorelli is een keramische vloer- en wandtegel die de look van steen en beton combineert.  Gedurfde, verfijnde tinten van elegantie voor huizen en woonomgevingen Onregelmatige patronen komen samen op een oppervlak dat wordt gekenmerkt door intense schaduwen.

Lees meer »

Bouwvak 2023

Tijdens de bouwvak van 7 t/m 18 augustus zijn er geen mogelijkheden voor het bezorgen van tegels.  U kunt uw bestellingen wel plaatsen en deze worden ook verwerkt.  Tevens is het showroom bezoek in Groningen en Sneek is niet mogelijk, u kunt wel al een afspraak maken voor na de bouwvak. Dit kunt u doen op het tabblad showroom. 

Lees meer »

Flaviker Nordik Stone

De textuur van Nordik Stone is geïnspireerd op sedimentaire gesteenten zoals Belgische steen en schelpstenen. De aanwezigheid van subtiele contrasterende aderen, fossielen en antieke effecten versterkt het uiterlijk, waardoor het een rustiek-chique uitstraling krijgt die goed past bij flaviker's meer karakteristieke oppervlakken zoals hout, beton en industrieel geïnspireerde metaaleffecten.

Lees meer »