• 24/7 bestellen
  • Snelle levering door heel Nederland - Levering naar Duitsland en België op aanvraag.
  • email: info@haverkamp-tegels.nl

Sottocer

Sottocer de Belgische fabrikant die modern en vintage perfect weet te combineren met hun tegelseries.

Lees meer »

De serie Blend van Century

De serie is geïnspireerd op gerecyclede oude industriële materialen waarmee het oppervlak een sterke uitstraling krijgt. Dit is een van de redenen waardoor deze serie goed te gebruiken is binnen interieurontwerp. De collectie van Blend kan op een originele manier toegepast worden in bijna elk interieur. De afwerking is van hoge kwaliteit, wat maakt dat het product qua looks identiek is aan het originele materiaal. Hiermee onderstreept Century de esthetische kwaliteiten van deze serie die naar voren komen.

Lees meer »

Vloertegels van Rondine

Rondine is een Italiaanse fabrikant die in 1961 is opgericht en zich gespecialisseerd heeft in creatieve oplossingen voor zowel vloeren als muren. Deze komen tot uiting in de elegantie van het fijnste marmer, de oude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout, het materiële uiterlijk van terracotta, de verleidelijke en verfijnde nuances van kleuren en de ruwe en gladde oppervlakken.

Lees meer »

Nieuwe trend voor 2023

De kleuren die we in 2023 veel terug zullen gaan zien, zijn voornamelijk lichte en natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan taupe,  beige en zandkleuren. Deze kleuren hebben een zachte en warme uitstraling, waardoor ze zeer geschikt zijn voor in iedere ruimte in huis.  Zagen we vorig jaar dat er gekozen werd voor kleinere tegels het jaar 2023 kenmerkt zich door de grootte formaten. Ook de marmer en travertin structuren zijn weer terug van weggeweest.  

Lees meer »

Sichenia Silvis

Hout in het interieur is tijdloos. Het geeft een behaaglijk gevoel van warmte en sfeer. Daarnaast is hout van zichzelf al niet saai te noemen vanwege de natuurlijke schakeringen. Je kunt ruimtes en vlakken nog meer accentueren wanneer je het hout krachtiger maakt door te spelen met het lijnenspel. Bij wand- en vloertegels vervullen de voegen hierdoor een belangrijke rol. Naast dat de voegen van praktisch belang zijn beïnvloeden deze esthetisch ook het eindresultaat.

Lees meer »

Aquacolor Eclat

Aquacolor een fabrikant die werkelijk prachtig mozaïek fabriceert voor zowel woningen zwembaden als bedrijven.

Lees meer »

Nieuwe serie van Sottocer

De nieuwe serie van Egmont is bijzonder net zoals de rest van de collectie.. Een vintage tegels dat geweldig te combineren is met een strak en modern interieur.. 

Lees meer »

De nieuwe series van Flaviker

De serie Navona is geïnspireerd op de marmersoort genaamd travertin die vroeger veel werd gebruikt in oude gebouwen. Travertin is te herkennen aan het ruwe uiterlijk met gaten in het oppervlak. Deze gaten worden na verwerking gevuld met cement of hars. Tot op de dag van vandaag laten kunstenaars en architecten zich door dit materiaal inspireren. De travertin die Navona reproduceert lijkt ongevuld te zijn maar heeft een dichte oppervlakte. De serie Navona biedt namelijk een esthetiek van het originele materiaal in combinatie met de veelzijdigheid en bruikbaarheid van keramiek.

Lees meer »