• 24/7 bestellen
  • Snelle levering door heel Nederland - Levering naar Duitsland en België op aanvraag.
  • email: info@haverkamp-tegels.nl

Pastorelli Freespace

De Freespace collectie van Pastorelli is een keramische vloer- en wandtegel die de look van steen en beton combineert.  Gedurfde, verfijnde tinten van elegantie voor huizen en woonomgevingen Onregelmatige patronen komen samen op een oppervlak dat wordt gekenmerkt door intense schaduwen.

Lees meer »

Bouwvak 2023

Tijdens de bouwvak van 7 t/m 18 augustus zijn er geen mogelijkheden voor het bezorgen van tegels.  U kunt uw bestellingen wel plaatsen en deze worden ook verwerkt.  Tevens is het showroom bezoek in Groningen en Sneek is niet mogelijk, u kunt wel al een afspraak maken voor na de bouwvak. Dit kunt u doen op het tabblad showroom. 

Lees meer »

Flaviker Nordik Stone

De textuur van Nordik Stone is geïnspireerd op sedimentaire gesteenten zoals Belgische steen en schelpstenen. De aanwezigheid van subtiele contrasterende aderen, fossielen en antieke effecten versterkt het uiterlijk, waardoor het een rustiek-chique uitstraling krijgt die goed past bij flaviker's meer karakteristieke oppervlakken zoals hout, beton en industrieel geïnspireerde metaaleffecten.

Lees meer »

Sottocer

Sottocer de Belgische fabrikant die modern en vintage perfect weet te combineren met hun tegelseries.

Lees meer »

De serie Blend van Century

De serie is geïnspireerd op gerecyclede oude industriële materialen waarmee het oppervlak een sterke uitstraling krijgt. Dit is een van de redenen waardoor deze serie goed te gebruiken is binnen interieurontwerp. De collectie van Blend kan op een originele manier toegepast worden in bijna elk interieur. De afwerking is van hoge kwaliteit, wat maakt dat het product qua looks identiek is aan het originele materiaal. Hiermee onderstreept Century de esthetische kwaliteiten van deze serie die naar voren komen.

Lees meer »

Vloertegels van Rondine

Rondine is een Italiaanse fabrikant die in 1961 is opgericht en zich gespecialisseerd heeft in creatieve oplossingen voor zowel vloeren als muren. Deze komen tot uiting in de elegantie van het fijnste marmer, de oude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout, het materiële uiterlijk van terracotta, de verleidelijke en verfijnde nuances van kleuren en de ruwe en gladde oppervlakken.

Lees meer »