• 24/7 bestellen
  • Snelle levering door heel Nederland - Levering naar Duitsland en België op aanvraag.
  • email: info@haverkamp-tegels.nl

Nieuwe trend voor 2023

De kleuren die we in 2023 veel terug zullen gaan zien, zijn voornamelijk lichte en natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan taupe,  beige en zandkleuren. Deze kleuren hebben een zachte en warme uitstraling, waardoor ze zeer geschikt zijn voor in iedere ruimte in huis.  Zagen we vorig jaar dat er gekozen werd voor kleinere tegels het jaar 2023 kenmerkt zich door de grootte formaten. Ook de marmer en travertin structuren zijn weer terug van weggeweest.  

Lees meer »

Sichenia Silvis

Hout in het interieur is tijdloos. Het geeft een behaaglijk gevoel van warmte en sfeer. Daarnaast is hout van zichzelf al niet saai te noemen vanwege de natuurlijke schakeringen. Je kunt ruimtes en vlakken nog meer accentueren wanneer je het hout krachtiger maakt door te spelen met het lijnenspel. Bij wand- en vloertegels vervullen de voegen hierdoor een belangrijke rol. Naast dat de voegen van praktisch belang zijn beïnvloeden deze esthetisch ook het eindresultaat.

Lees meer »

Aquacolor Eclat

Aquacolor een fabrikant die werkelijk prachtig mozaïek fabriceert voor zowel woningen zwembaden als bedrijven.

Lees meer »

Nieuwe serie van Sottocer

De nieuwe serie van Egmont is bijzonder net zoals de rest van de collectie.. Een vintage tegels dat geweldig te combineren is met een strak en modern interieur.. 

Lees meer »

De nieuwe series van Flaviker

De serie Navona is geïnspireerd op de marmersoort genaamd travertin die vroeger veel werd gebruikt in oude gebouwen. Travertin is te herkennen aan het ruwe uiterlijk met gaten in het oppervlak. Deze gaten worden na verwerking gevuld met cement of hars. Tot op de dag van vandaag laten kunstenaars en architecten zich door dit materiaal inspireren. De travertin die Navona reproduceert lijkt ongevuld te zijn maar heeft een dichte oppervlakte. De serie Navona biedt namelijk een esthetiek van het originele materiaal in combinatie met de veelzijdigheid en bruikbaarheid van keramiek.

Lees meer »

De nieuwe serie van Sphinx - Marbles

Marmer is eeuwenoud en tijdloos. Het geeft een boeiend effect en zal nooit vervelen. Ook is marmer perfect toepasbaar in veel interieurs en badkamers. De look van marmer staat voor veel mensen symbool voor rijkdom, puurheid en status. De keramische serie Marbles van Sphinx, doet denken aan het type marmer dat erg populair was onder de oud Grieken en Romeinen. Zij gebruikten het voor het maken van bijzondere kunstwerken en gebouwen. Het werd gewonnen in de stad Carrara in de provincie Massa en Carrara in de Lunigiana, het noordelijkste puntje van het hedendaagse Toscane (Italië).

Lees meer »

Gerecycled materiaal

Ook de tegelwereld staat niet stil als het om verduurzamen gaat (circulaire bouw). Mosa is erin geslaagd om 33% van hun collectie te maken met gerecycled materiaal. Dit zorgt weer voor minder gebruik van nieuwe grondstoffen omdat oude grondstoffen hergebruikt worden.

Lees meer »