Sichenia Silvis

Gepubliceerd op 16 oktober 2022 om 15:56

Hout in het interieur is tijdloos. Het geeft een behaaglijk gevoel van warmte en sfeer. Daarnaast is hout van zichzelf al niet saai te noemen vanwege de natuurlijke schakeringen. Je kunt ruimtes en vlakken nog meer accentueren wanneer je het hout krachtiger maakt door te spelen met het lijnenspel. Bij wand- en vloertegels vervullen de voegen hierdoor een belangrijke rol. Naast dat de voegen van praktisch belang zijn beïnvloeden deze esthetisch ook het eindresultaat.

Sichenia is creatief en lanceert de bestaande houtlook serie Silvis nu niet meer alleen in ‘planken’ maar ook in smalle strookjes. Deze gezaagde lange en smalle strookjes zijn geplakt op een netje, net als mozaïek. De kleur van de voeg kunt u geheel zelf bepalen. Hoe meer deze afwijkt van de tegel, hoe krachtiger het lijnenspel wordt. Dit lijnenspel mag bij de Silvis zeker gezien worden! De serie Silvis in combinatie met een epoxyvoeg is uitstekend toe te passen boven bijvoorbeeld het werkblad in de keuken, of achter de wasbak in de badkamer.

De serie Silvis bestaat al even, maar door het toevoegen van nieuwe producten is deze duidelijk nog niet toe aan het einde. Door het rustige design en met een duidelijk vergrijsde look was deze serie al breed toepasbaar. Veel woonvloeren zijn hiermee bekleed. Door het toevoegen van de strookjes aan de collectie is de serie nog breder toepasbaar gemaakt. Deze collectie biedt een houtlook tegel met de dieptedetails van echt hout, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Binnen deze serie is er keuze uit vijf verschillende houttinten

info: julius vd werf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.